Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şık fiyatlarla ehil sürdürmek için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma marifet alabilirsiniz.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğu kez metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki özlük saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanların çokluğuna gereğince muhtemel başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en makul fiyatlarla ehil geçmek kucakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve isabetli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir Yangın Çıkış Kapısı şekilde olması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz koca bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page